CD Säkerhetsteknik

Nätverksinstallatör Stockholm

Vänd dig till oss på CD säkerhetsteknik AB ( före detta Categori Data AB) när du behöver en nätverksinstallatör i Stockholm. Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av data-, tele- och säkerhetsinstallationer och våra installatörer är givetvis certifierade inom sina områden, såsom till exempel AMP, Systimax, ECS, TCS och Panduit.

Vi är helt enkelt experter på allt som rör datanät och hjälper dig att installera strukturerade nätverkssystem, eller utföra ett designarbete för att ta fram ett kommunikationsnät enligt gällande standarder avseende krav och policys.

Nätverksinstallation som håller för framtiden

Tekniken inom nätverk utvecklas ständigt. Det är därför viktigt att tänka proaktivt för att få en nätverksinstallation som håller under lång tid framåt. Det handlar dels om att hålla sig uppdaterad kring teknikutvecklingen, men även att se till hur man räknar med att den egna verksamheten kommer att växa eller förändras med tiden. 

 

Allt fler arbetar delvis på distans, något som ställer nya krav på nätverken. De servrar och nät som man har på sitt kontor kan behöva kompletteras med brandväggar och annan infrastruktur som även tillåter distanskommunikation för olika typer av digitala enheter.

Att dimensionera sitt nätverk så att det enkelt går att bygga ut och anpassa, samtidigt som det upprätthåller en hög säkerhet och stabilitet är en viktig del av arbetet. Våra nätverksspecialister hjälper dig att hitta lösningar som passar för din verksamhet och dina behov, oavsett om det handlar om ett kontor med behov av tele- och datakommunikation, en butik som även har behov av betallösningar eller en fabrik med behov av styrning av larmsystem med mera. 

Vi tar fram nätverkslösningar som täcker samtliga behov och ser till att allt installeras enligt den plan som tagits fram. Vid behov av underhåll eller reparationer så kan du givetvis vända dig till oss för att få hjälp. För att göra det extra tryggt och enkelt kan du teckna service- och underhållsavtal för nätverken så att du kan känna dig säker på att alltid ha ett nätverkssystem som fungerar tillfredsställande.

Anlita oss som nätverksinstallatör i Stockholm

När du anlitar oss som nätverksinstallatör kan du vara trygg med att vi alltid erbjuder dig som kund en helhetslösning och vi tar alltid ett totalansvar i varje uppdrag. Vi arbetar alltid med dina enskilda önskemål i fokus, och för att alltid kunna leverera en nätverksinstallation enligt dina behov samarbetar vi med andra företag. De är självklart noga utvalda av oss för att kunna leva upp till våra kunders höga krav på kvalitet och produktutbud.

 
Om du är intresserad av att anlita oss för nätverksinstallation i Stockholm är du varmt välkommen att ringa eller maila till oss på Categori Data AB, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontaktpersoner

Christer Ferm

VD / Innesälj / Kalkyler