CD Säkerhetsteknik

Övervakningssystem Stockholm

Välkommen till oss på Categori Data AB när du behöver ett övervakningssystem i Stockholm. Vi är ett certifierad företag och experter på data-, tele- och säkerhetslösningar och kan installera ett säkert övervakningssystem enligt dina behov och önskemål.

Vi vet att de individuella förutsättningarna varierar från kund till kund, varför vi alltid tar fram ett system som alltid är skräddarsytt enligt just dina behov och önskemål. Tack vare våra många års erfarenhet i branschen har vi hängt med i teknikens utveckling med åren och kan därmed erbjuda dig som kund ett driftsäkert och effektivt övervakningssystem av högsta kvalitet.

Vi arbetar med väl beprövade produkter och lösningar som uppfyller de krav som ställs i olika branscher. Hos oss får du kvalitet och flexibilitet till helt rätt pris. Självklart erbjuder vi även service och underhåll för de system som vi installerar.

Certifierade installatörer av övervakningssystem

Vi har omkring 50 anställda, och samtliga våra installatörer är givetvis certifierade inom de system de arbetar med. Vi har dessutom samarbete med en rad andra företag så att vi alltid kan leverera den bästa lösningen till dig som kund, oavsett hur din situation ser ut. Idag har nästan alla verksamheter någon typ av övervakningskamera och de system vi använder oss av är tåliga med hög kvalitet.

Genom åren har vi arbetat med många olika kunder inom bland annat industri, kontor, hotell, butik och varuhus. Om du vill veta mer om vad vi har arbetat med tidigare kan du ta en titt på några av de referenser som vi har samlat här på webben.

Rätt rådgivning för rätt utrustning

För att vi ska kunna hjälpa dig att välja rätt utrustning till ditt övervakningssystem så behöver vi en god förståelse för din verksamhet och de behov som finns. Kraven skiljer sig ganska mycket från bransch till bransch och förutsättningarna i dina lokaler eller på din anläggning påverkar förstås valet av utrustning.

Vår erfarna personal gör därför alltid en ordentlig utvärdering av förutsättningarna innan vi rekommenderar olika säkerhetslösningar. Genom en aktiv dialog med dig som kund så tar vi fram ett system som är både lättskött, effektivt och uppfyller de krav som ställs.

Då behovet av övervakning kan komma att förändras med tiden så försöker vi alltid se till att din lösning går att förändra och bygga ut om behoven skulle växa. Målsättningen är att du ska få ett övervakningssystem som kan hänga med i många år framåt och uppgraderas om behovet uppstår.

Vanliga produkter inom övervakning

De flesta tänker på någon form av övervakningskameror när man pratar om övervakningssystem, men det är många fler komponenter som behövs för ett komplett system och många fler alternativ än enbart övervakning med kamera.

Ett alternativ till en kamera kan till exempel vara en rörelsesensor i ett rum eller magneter till dörrar och fönster som känner av om något öppnas eller utsätts för åverkan. Ljudupptagning kan även vara ett viktigt komplement i vissa miljöer.

Väljer man ändå övervakning med kamera så kan det i vissa lägen vara bra att kunna spela in händelser i det utrymme som övervakas, till exempel för att kunna använda inspelningen som bevismaterial om det skulle visa sig att ett brott har skett eller att man vill kontrollera i efterhand vad som har hänt i en viss situation.

Viktigt vid alla former av övervakning är också att man har rätt informationsmaterial i form av skyltar och märkning som talar om att ett område är övervakat. Det är många gånger ett lagkrav för att övervakning med kamera ska få ske överhuvudtaget. 

Tidigare har de flesta övervakningssystem varit helt kabelbundna, men idag finns det givetvis möjlighet att få trådlösa system samt push-notiser till mobila enheter för en högre flexibilitet och bättre tillgänglighet.

Kontakta oss för ett övervakningssystem i Stockholm

Med vår långa erfarenhet och många certifieringar kan du lita på oss som en pålitlig och professionell installatör och vi tar alltid ett totalansvar när du anlitar oss för en säkerhetslösning.

Om du är intresserad av att skaffa ett övervakningssystem i Stockholm till din verksamhet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon eller mail så hjälper vi dig.

Kontaktpersoner

Christer Ferm

VD / Innesälj / Kalkyler